Blij Op Reis met..

Image
Placeholder

Zelf maar niet alleen

De reisspecialisten van De Valk zijn jouw aanspreekpunt voor het aanbod dat je bij één van onderstaande touroperators boekt.

Door ons Aanbevolen!

Naar alle aanbevelingen
Placeholder

Voor rustzoekers

Je houdt van rustige plekjes, waar niet iedereen naar toe gaat. De mooiste plekjes die niet bij iedereen bekend zijn. Betoverende locaties in heel Zuid-Europa.


Naar de website
Placeholder

voor Doorzetters

Wandelen door de natuur van Zuid-Europa. De mooiste wandelroutes voor jou uitgestippeld door en voor wandelaars. Een must voor de actieve vakantieganger.


Naar de website
Placeholder

voor Dreamers

individuele reizen naar de Verenigde Staten en Canada. We stellen jouw wensen voorop en adviseren je graag over mooie plekken en activiteiten.


Naar de website
Placeholder

Voor naturisten

Naturisme is ‘a way of life’. Of je nu alleen, met je partner of het hele gezin op vakantie wilt gaan, er zijn mogelijkheden genoeg. Uiteraard altijd in harmonie met de natuur.


Naar de website
Placeholder

voor levensgenieters

De Pacific is een groot en uitgestrekt gebied dat heel veel moois te bieden heeft. Reis je af naar dit gebied dan zal het zeker een onvergetelijke vakantie worden.


Naar de website
Placeholder

Voor rondreizigers

Wil je veel zien en doen tijdens je vakantie? De mooiste plekjes ontdekken? Dan is een rondreis iets voor jou. Met een groep of misschien privé, de mogelijkheden zijn eindeloos.


Naar de website

Activiteiten en Tours

Verrijk je vakantie eens met een leuke activiteit of tour! Op onze activiteitenwebsite zoek, vind en boek je eenvoudig de leukste activiteiten.

Naar de activiteiten..
Placeholder

voor Travellers

ReizenPerCamper biedt wereldwijd camperverhuur aan in Noord-Amerika, Australië & Nieuw-Zeeland, Europa, Zuidelijk Afrika en Zuid-Amerika.


Naar de website
Placeholder

Voor Zeevaarders

Zie je jezelf al heerlijk aan boord van een luxe cruiseschip zitten? Met aan boord genoeg mogelijkheden tot vermaak en onderweg aanleggen op fantastische plekken.


Naar de website
Placeholder

voor huladansers

De Hawaiiaanse eilanden zijn prachtig en bieden je een mix van cultuur, natuur en prachtig weer. Typerend voor Hawaii zijn uiteraard de bloemenkransen en de Huladans.


Naar de website

Waarom groener reizen met De Valk en GreenSeat?

Reizen is natuurlijk fantastisch! Toch heeft elke reis ongewild een negatieve impact op de wereld. Daarom helpt GreenSeat reizigers en reisorganisaties om groener reizen mogelijk te maken. Zodat we ook in de toekomst kunnen blijven genieten van deze mooie wereld. Klik op het logo en start met compenseren!

Placeholder

Voor doe het zelvers

Vliegen is een geweldige manier van reizen. Grote afstanden zijn binnen afzienbare tijd te overbruggen. Voor al jouw vluchten vanaf alle luchthavens, kun je terecht bij PerVliegtuig.


Naar de website
Placeholder

voor Dynamic Packagers

Bij Boek nu een Hotel heb je de keuze uit 700.000 hotels & accommodaties wereldwijd afkomstig uit 57 beddenbanken! En uiteraard tegen de scherpste tarieven.


Naar de website
Placeholder

voor Huurders

Op beste vakantiewoningen kunt u kiezen uit een heel groot aanbod van vakantiewoningen in geheel Europa. U hebt een keuze uit meer dan 25 landen.


Naar de website

Vind, Deel en Profiteer!!

Zelf iets gevonden op internet? Laat het ons weten en wij regelen het verder voor je.
Uiteraard voor dezelfde prijs maar inclusief de persoonlijke service van De Valk!*

*Geldt alleen voor pakketreizen van Nederlandse en Duitse Touroperators.
Laat het ons weten!

Uitgelicht!

Ons team staat voor je klaar

We zien er naar uit om je verder te mogen helpen!

Danielle Sijbrands
Reisspecialist (Grootebroek)

Doortje Sol
Reisspecialist (Grootebroek)

Brigitte vd Horst
Reisspecialist (Grootebroek)

Brigit Bosma
Reisspecialist (Grootebroek)

Heidi Stroop
Reisspecialist (Wieringerwerf)

Winnaar verkiezing ‘Beste Reisbureau 2018’

Tijdens het reisgala op maandagavond 14 mei, vond de spannende ontknoping van de verkiezing ‘Beste Reisbureau’s 2018’ plaats. Opnieuw wist het team van De Valk de felbegeerde titel ‘Beste reisbureau van Noord-Holland’ te behalen.

Bekijk hier de bekendmaking!
Image

Contact

  • devalk@vx.nl
  • 0228-524403
  • Industrieweg 30A Grootebroek

Maak afspraak
Placeholder

En hier vind je ons!

Blijf op de hoogte..


Soms hebben we je iets interessants te melden over het aanbod op deze pagina. Schrijf je in en blijf ook op de hoogte..